Wat ik hier doe?

Ik fotografeer graag.

Maar ik noem mezelf beslist geen fotograaf.

Tuig: Nikon D500, 18-55mm VR, 55-200mm, 70-300mm VRII, 50mm 1.8 prime, 35mm 1.8 prime. En een klein Metz flitsertje dat ik zelden gebruik.

Biotoop: Nijmegen, Nederland

Tips, (opbouwende)kritiek, commentaren etc. altijd welkom 🙂

I like to take pictures.

But I definitely don’t call myself a photographer

Kit: Nikon D500, 18-55mm VR, 55-200mm, 70-300mm VRII, 50mm 1.8 prime, 35mm 1.8 prime. And a small Metz flashlight wich I rarely use.

Biotope: Nijmegen, The Netherlands

Tips, (constructive) crits, comments, etc always welcome 🙂

7 thoughts on “Wat ik hier doe?

  1. Je pagina’s laden uiterst moeizaam, Jeroen. Maar gezien de eerste foto die ik zag, de zwerven met de seizoenen zeg maar, denk ik dat we wel wat gemeen hebben. En… ik fotografeer ook zonder al te veel pretenties. 🙂

    Gr. Henk

    Like

    • Welkom op mijn site 🙂 .
      Die eerste foto geeft meteen redelijk goed weer wat ik voornamelijk doe: Straatfotografie. Ik struin met mijn camera door mijn habitat op zoek naar foto’s van het dagelijks leven. Hoewel je ook bij mij heel af en toe een vogeltje tegen kan komen. Zoals deze https://jeroenmank.wordpress.com/2013/06/08/mees-in-mijn-boom/ of een landschap. Ik woon vlak bij de Ooij.
      Helemaal pretentieloos ben ik niet. Ik noem mezelf nog steeds geen Fotograaf, maar ik probeer wel degelijk in die fractie van een seconde te letten op compositie en dergelijke. Ik lees ook regelmatig boeken over compositie en fototechniek. Zowel technisch als creatief. En natuurlijk kijk ik bij anderen, blogs en fotopagina’s van bijvoorbeeld kranten.
      Dat van het moeilijk laden heb ik al een tijdje niet gehoord.
      Als het een keertje bij mijzelf moeilijk laadt zijn het niet de foto’s maar de scriptjes met de likes etc. De foto’s zijn 1024 bij 685 px JPEG. Daar zou het niet aan mogen liggen want dat is een vrij geruikelijk formaat. Maar misschien is mijn homepage ook wel iets te lang. Moet ik eens bekijken.

      Like

  2. Pingback: Ideas | Framed in My Corner of the Blogosphere « collected.

Likes zijn leuk, reacties nog leuker. Meestal dan :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.