“Agility” aan de Staddijk

Voor groot klik op een foto

Advertenties

6 thoughts on ““Agility” aan de Staddijk

  • Dank je. En ja, soms wel. Voor de interessantere hoeken. Maar je kunt dan wel in de problemen komen omdat er van alles in de weg kan staan als je het team volgt. Dus soms ook zittend of staand. Dat laatste om over de hindernissen heen te kunnen fotograferen.

   Like

    • Dank.
     Ligt eraan hoe je het doet. Ik vind het leuk om een team het hele parcours te volgen en dan (hopelijk goed getimed) te blijven knippen. Dan zittten er dus foto’s tussen waar niks van klopt. Er zijn er ook die zich het hele onderdeel bij alle deelnemers op één of twee hindernissen concentreren. Die kiezen dus positie zodat ze die perfect in beeld hebben en dan maar op tijd knippen als het team bij dat obstakel is. Dan heb je wel beter controle op het zicht en het beeld.

     Like

     • Iedereen heeft zo zijn eigen manier van werken, en voor beide opties valt iets te zeggen. In dit geval, waar ook je Zuster deelneemt, is het natuurlijk leuk om die zoveel mogelijk te volgen.

      Like

     • Dat ze mijn zus is, is de reden dat ze het meest voorkomt in de serie. Haar heb ik in alle drie de onderdelen, waar een wedstrijd uit bestaat, gefotografeerd. Maar wat ik bedoel, is dat mijn methode er uit bestaat dat ik een deelnemer van start tot finish door de hele proef heen in de zoeker probeer te houden. Dat doe ik dus bij alle deelnemers die ik besluit te fotograferen.

      Like

Likes zijn leuk, reacties nog leuker. Meestal dan :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: