Gebroeders Van Limburg 2012

Muziek

Advertenties

8 thoughts on “Gebroeders Van Limburg 2012

 1. Hai! Mooie foto’s weer =) (DIe van vorig jaar trouwens ook!) Ik ben het meisje op foto 23 (En op de foto’s van vorig jaar het meisje met de blauwe lange rok), is het goed als ik de foto’s gebruik voor facebook enzo?

  Like

  • Hoi Maartje
   Dank voor het compliment!. En als ik het goed heb sta je dus ook op foto 27, die “rij”dans (geen flauw idee hoe het echt heet, dus noem ik het maar even zo 🙂 ).
   Ik neem aan dat je met ‘facebook enzo’ al die sociale media en aanverwanten bedoelt (Hyves, myspace, linkedin, al die blog mogelijkhedenen zoals deze eigenste wordpress, en wat heb je zo al niet meer)? Ik kan er absoluut geen bezwaar tegen hebben als je foto’s waar je zelf op staat daarvoor gebruikt. Ik zou het van mijn kant dan wel weer prettig vinden als ik één of andere verwijzing zou krijgen.
   Groets

   Like

 2. Hallo Jeroen,
  Je foto’s natuurlijk bekeken. Ik sta er niet op, zoals de vorige reagerende dames maar ik stond er bij en keek ernaar met jou. Jij had mij uitgenodigd om naar dit bijzondere festijn te komen en ik vond het een heerlijk feest en een fijne dag. Liefs Mam.

  Like

Likes zijn leuk, reacties nog leuker. Meestal dan :)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: